Selecteer een pagina

Original on demand diensten

Geen tijd te verliezen…  meer klanten zonder gedoe

website

optimalisatie

U heeft uw website al geruime tijd, en u twijfelt eraan of uw website nog wel “van deze tijd is”? U heeft vast gehoord over alle updates die Google en internetbrowsers ieder jaar doorvoeren en dat deze updates ook gevolgen voor uw website hebben.

Wist u bijvoorbeeld dat Google uw website strafpunten geeft en daarom minder snel vindbaar is als uw website niet mobiel geoptimaliseerd is? Dat betekent dat het niet alleen beter is om uw website goed werkend te hebben op PC en laptop maar ook zeker op mobiel en tablet.

Als u twijfelt of uw website voldoet aan de eisen van Google, maak dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende afspraak met mij. Samen zullen we dan al uw vragen en uw website omgeving doornemen. (Daarbij zal ik u dan gelijk een aantal tips geven om nog betere resultaten te behalen met uw website.)

Doel:
Websites bouwen die uw doelgroep feilloos weten te bereiken, hoog scoren in Google, op Facebook en Instagram en vooral uniek zijn. Websites bouwen die passend zijn bij uw bedrijf of organisatie en die afgestemd zijn op uw wensen en ideeën om online succesvol te zijn.

Amy had haar website zelf al heel mooi ontworpen maar ze wilde graag hulp met haar marketing. Samen zijn we gaan brainstormen en hebben we een solide en winstgevend plan in elkaar gezet. Op dit moment zijn we in de uitvoerende fase.

Amy Smith

Course creator, Skillspace

Als u meer klanten wilt en geen gedoe dan wil ik u graag helpen

mijn volledige

diensten pakket

Eerder genoemde diensten zijn mijn meest populaire pakketten. Maar mocht u zich daar niet volledig in kunnen vinden, dan bied ik u graag de volgende mogelijkheden:

Hierna volgt mijn volledige dienstenpakket. Mocht u er meerdere nodig hebben kunnen we altijd een scherpe pakketprijs bespreken.

Reputatie Management

U doet zo uw best en toch zijn er klanten / voormalige klanten die een negatief bericht over u op social media hebben geplaatst. Wat is daar nog aan te doen?

Mocht u met dat probleem zitten, neem dan zsm contact op en we beginnen direct met het oplossen van dit issue.

volledig marketingplan

U wilt graag weten wat u nog meer kunt doen naast social media marketing?

U heeft al eens eerder marketingstappen gezet, maar nooit echt resultaat daarvan gezien?

Graag neem ik de mogelijkheden met u door voor uw specifieke situatie.

Grafische ondersteuning

U heeft uw sociale media strategie uitgestippeld, weet welke targets u wilt behalen en hoe, maar u hebt geen idee hoe u de gewenste huisstijl/branding moet vertalen naar de verschillende platforms. U wilt Facebook covers, Pinterest design, et cetera, maar u hebt
geen idee hoe u dit kunt doen?

Laat het mij weten en ik creëer verschillende templates/standaarden die daarna eenvoudig gebruikt kunnen worden.

betaalde reclame

U hoort steeds vaker over Facebook- , Instagram-, Pinterest- en Linkedinreclame en -advertenties, maar u heeft geen idee wat daarbij komt kijken, wat haalbaar is en hoe de promotie correct uitgevoerd moet worden, zodat u niet op de vingers getikt wordt door de verschillende platforms.

Mocht u het willen uitproberen dan heb ik een interessante aanbieding voor u. Neem snel contact met mij op en ik neem de mogelijkheden met u door.

Original on Demand

Zeestraat 4B
2201 KJ Noordwijk
Nederland