Selecteer een pagina

  georgianne, aangenaam

Van jonge mode ontwerpster via digital nomad naar marketing consultant

een avontuur dat zowel meeslepend als gezellig is maar vooral vooruitstrevend en grensverleggend

Lang verhaal 

kort verteld

Ik ben in Noordwijk geboren en was al vroeg bezeten van twee dingen: tekenen en creatief zijn met mode, bezigheden die zich later zouden manifesteren in een mode ontwerp carrière en grafische affiniteit.(Het Grafisch Lyceum Rotterdam en Amsterdam Fashion Institute werden dan ook aan het lijstje van studielocaties toegevoegd.)

Voordat ik in 2007 mijn eigen bedrijf opstartte, heb ik jaren met plezier gewerkt voor modelabels, zoals Scarva en Promiss. Door aangename omstandigheden heb ik de stap genomen om in 2009 te verhuizen naar Spanje om daar o.a. te starten met het lesgeven in de Engelse taal en me te richten op Website Design en Online marketing (en dan voornamelijk op social media marketing). Daar heb ik aan leuke projecten mogen werken, waar ik heel erg trots op ben! In de afgelopen tien jaar heb ik me voornamelijk gericht op de buitenlandse markt (Amerika, Engeland en Spanje).

Inmiddels ben ik terug in Nederland en wil mijn kwaliteiten in Nederland ook verder uitwerken. Hierdoor combineer ik het internationale perspectief met het lokale en weet ik als geen ander dit samen te smelten tot een ijzersterke strategie.

Waarom ik doe wat ik doe?

Met een mooi en stijlvol ontwerp ben je er nog niet! Vaak word dan de doeltreffendheid vergeten! Ik hoor vaak dat ik precies de juiste snaar weet te raken. Het geeft mij een enorme kick als een klant helemaal gelukkig is met het resultaat en de daarbij horende positieve reacties van zijn bezoekers.

Het gaat immers om de conversion (dat je website bezoeker een klant wordt!)

Ik beschik over een grenzeloze creativiteit en een goed gevoel voor vorm en kleur. Door mijn jarenlange ervaring met en enthousiasme over social media marketing het ik een grote deskundigheid hierin weten op te bouwen. Ik ben goed in luisteren naar mijn klanten en weet uit wat er gezegd wordt exact te filteren wat zij graag willen. Met deze features aangevuld met de techniek die ik gebruik en mijn scherpe oog voor detail, weet ik keer op keer mijn doel te bereiken als het om ontwerpen en social media marketing gaat. Er ontstaat altijd iets moois wat werkt en dat zie je terug in het eindresultaat!

Samen met diverse mensen in mijn netwerk op het gebied van zowel marketing als technische expertise kan ik een volledig pakket aanbieden dat niet stopt bij een “online brochure”.

Graag help ik jou en je podcast naar de “next level”. 

Tot snel,

Georgianne

Bedrijven die je zijn

voorgegaan

Original on Demand

Zeestraat 4B
2201 KJ Noordwijk
Nederland